5 غذایی که قلب شما را دوست دارند


 
بدون شک سبک زندگی ، از جمله رژیم غذایی ، نقش اساسی در پیشرفت بیماری های قلبی عروقی دارد. نتایج مطالعات نشان می دهد که غذاهای خاصی وجود دارد که به سلامت قلب کمک می کند و از آن در برابر بیماری ها محافظت می کند.

غذاهایی که قلب "قوی" به ما می دهند چیست؟
1. آجیل برای اسیدهای چرب با ارزش Ω3
در واقع ، یک مشت کوچک آجیل می توانند شگفتی سازند! نشان داده شده است که مصرف زیاد مغز با سلامتی قلب همراه است. به دنبال آجیل باشید که منبع بسیار خوبی از چربیهای اشباع نشده امگا 3 باشد.

دلیل اقدام آنها چیست؟
این عمل آجیل ها را می توان به چربی های اشباع نشده (PUFA) موجود در آن و مقدار کم آنها در چربی های اشباع نسبت داد. همچنین ، سایر مواد مغذی موجود در آجیل مانند فیبر ، پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و آرژنین به نظر می رسد که دارای اثر محافظت کننده قلبی هستند.

2. فیتواسترول ها برای کاهش کلسترول LDL "بد"
فیتواسترول ها همانطور که از نام آنها پیداست ، استرول های گیاهی هستند که از ساختار مشابهی با کلسترول برخوردار هستند و نشان داده شده است که میزان جذب کلسترول از روده و غلظت LDL کلسترول "بد" در خون را کاهش می دهد.

شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه مصرف روزانه 1.5-3 گرم استرولهای گیاهی می تواند منجر به کاهش 7 تا 12.5 درصد در کلسترول خون در طی 2-3 هفته شود.

چگونه می توانم مقدار مورد نیاز خود را دریافت کنم؟
از آنجا که غذاها حاوی مقادیر کمی فیتواسترول هستند ، میزان مصرف معمول آنها بین 78 تا 500 میلی گرم در روز است. با این حال ، برای دستیابی به مقدار توصیه شده 2-3 گرم ، غذاهای کاربردی متنوعی با افزودن این موارد ، محصولات لکه دار ، نوشیدنی های ماست ، دسر ماست و لبنیات ایجاد شده است.

3. سولوموس قلب ما
ماهی قزل آلا منبعی از چربی های امگا 3 است که برای رسیدن به رژیم غذایی ضروری است تا زمانی که بدن نتواند به تنهایی آنها را سنتز کند. اثرات خوردن ماهی و اسیدهای چرب امگا 3 بر سلامت قلب برای ده ها سال مورد مطالعه قرار گرفته است.

در مقایسه با مصرف کم یا بدون مصرف ، مصرف متوسط ​​ماهی (حدود 2 وعده در هفته) با خطر کمتری از بیماری قلبی عروقی همراه است.

4- روغن زیتون
البته ، روغن زیتون یا "طلای مایع" به گفته هومر نمی تواند از این لیست گم شود! مطالعات بیشماری مصرف روغن زیتون را با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر در افراد در معرض خطر قلبی عروقی بالا مرتبط کرده است.

روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که نماینده اصلی آن اسید اولئیک است و نشان داده شده است که سطح LDL کلسترول "بد" را کاهش می دهد وقتی که به همراه چربی های اشباع نشده ، جایگزین چربی های اشباع شده در رژیم غذایی شود.

علاوه بر اسیدهای چرب اشباع نشده اشباع ، روغن زیتون حاوی ترکیباتی مانند توکوفرول ها و پلی فنول ها است که قلب را از آترواسکلروز محافظت می کند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها