اکسی کلسترول شاید خطرناک ترین شکل کلسترول باشد
افرادی که به سلامتی علاقه مند هستند می دانند که مقادیر بالای کلسترول تام و کلسترول LDL (یا کلسترول بد ، همانطور که بهتر شناخته شده است) می توانند خطر حمله قلبی را افزایش دهند. با این حال ، دانشمندان اکنون گزارش می دهند که شکل دیگری از کلسترول بنام اکسی کلسترول - که اساساً برای بسیاری از افراد ناشناخته است - ممکن است تهدید جدی تری برای سلامتی سیستم قلبی عروقی ایجاد کند.

اطلاع رسانی به مردم
دانشمندان چینی یکی از اولین مطالعات در مورد تأثیر کلسترول بر افزایش کلسترول را در 238مین کنفرانس ملی جامعه شیمیایی آمریکا ارائه داده اند. محققان امیدوارند که یافته های آنها به آگاهی عموم در مورد اکسی کلسترول ، غذاهای دارای بالاترین میزان این ماده و همچنین غذاهایی که می توانند با اثرات کلسترول اکسی کلسترول کمک کنند ، کمک کند.  

همچنین بخوانید:  کلسترول: رژیم خوب ، بد و . رژیم [EBOOK رایگان]
"ژن کل ، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) موضوعات مهم بهداشتی هستند" ، گفت: "اما مردم باید بدانند که اکسی توسین نیز مهم است و نمی توان آن را نادیده گرفت. کار ما نشان داده است که اکسی کلسترول باعث افزایش کلسترول کل بدن و ترویج تصلب شرایین ، سخت شدن شریان ها بیش از کلسترول غیر اکسیده شده می شود.

از فست فودها خودداری کنید
غذاهای سرخ شده و صنعتی ، به ویژه به اصطلاح فست فود ، حاوی مقادیر زیادی کلسترول هستند. محققان خاطرنشان می کنند ، جلوگیری از این محصولات و اتخاذ یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها ، مانند میوه و سبزیجات تازه ، می تواند به کاهش میزان آن در بدن کمک کند.  

دانشمندان سالهاست که می دانند که واکنش بین چربی ها و اکسیژن ، فرایندی به نام اکسیداسیون ، اکسیژن را در بدن تولید می کند. به عنوان مثال ، اکسیداسیون هنگام گرم شدن غذاهایی که حاوی چربی هستند ، رخ می دهد ، مانند وقتی که گوشت مرغ را سرخ می کند یا در حال پختن گوشت است.

تولیدکنندگان مواد غذایی عمداً اکسی کلسترول را به صورت روغنهای اکسیده شده مانند اسیدهای چرب ترانس و روغنهای گیاهی جزئی هیدروژنه تولید می کنند. این مواد هنگام افزودن به غذاهای فرآوری شده ، بافت ، طعم و پایداری آنها را بهبود می بخشند. با این حال ، تا به امروز ، تحقیقات بر روی اثرات کلسترول بر نابودی سلول ها ، DNA و اثرات بیوشیمیایی آن بر روی تصلب شرایین تمرکز داشته است.

این مطالعه که توسط تیم چن انجام شده است ، اثرات رژیم غذایی با کلسترول بالا بر همسترها را اندازه گیری کرده است. میزان کلسترول ناشی از کلسترول خون در خون تا 22 درصد بالاتر از کلسترول خون همسترهایی است که از کلسترول غیر اکسید شده تغذیه می شوند. گروه همسترها که اکسیژن داده شده ، میزان بیشتری کلسترول را در دیواره داخلی شریانهای خود نشان داده و تمایل به ذخیره کلسترول بیشتر دارد. این رسوبات چربی که پلاکهای آترواسکلروتیک نامیده می شوند ، خطر حمله قلبی و حمله قلبی را افزایش می دهد.    

آسیب شریان
به گفته آقای چن ، مهمترین چیز این است که اکسی کلسترول تأثیرات نامطلوبی بر عملکرد شریانی داشته است. اکسی کلسترول باعث کاهش خاصیت ارتجاعی شریان ها شده و توانایی آنها در گشاد شدن و حمل خون بیشتر را مختل می کند. با این حال ، این اتساع بسیار مهم است ، زیرا می تواند خون بیشتری را از طریق شریان هایی که به طور جزئی توسط پلاک های آترواسکلروز مسدود می شوند ، جریان یابد ، احتمالاً خطر ه شدن خون را که باعث حمله قلبی یا حمله قلبی می شود ، کاهش می دهد.

رژیم آنتی اکسیدانی
پروفسور چن با اشاره به اینکه این مواد می توانند فرآیند اکسیداسیون ایجاد شده توسط اکسی کلسترول را مسدود کنند ، گفت: یک رژیم غذایی سالم و سرشار از آنتی اکسیدان می تواند با این اثرات خنثی شود. منابع خوب آنتی اکسیدان ها میوه ، سبزیجات ، لوبیا و برخی گیاهان و ادویه ها هستند.

به همین دلیل دانشمندان گزینه های سالم برای فست فودها هستند که باعث افزایش کلسترول ، غلات کامل ، میوه و سبزیجات تازه ، دانه و آجیل می شود.  

نکته
دانشمندان می گویند پروفسور چن نمی داند آیا داروهای محبوب ضد کلسترول هستند ، استاتین باعث کاهش کلسترول می شود

نظر کارشناس
وی ادامه داد: اکسی کلسترول نوعی کلسترول اکسیده شده است ، که با مصرف غذاهایی که حاوی کلسترول هستند و حالت های پخت و پز خاصی دارند (به عنوان مثال سرخ کردن) در بدن افزایش می یابد ، یا کلسترول موجود در بدن از طریق استرس اکسیداتیو به اسید تبدیل می شود. تا زمان انتشار این تحقیق و ارزیابی کامل ، و تحقیقات بیشتری انجام شود ، توصیه برای رژیم غذایی مدیترانه ای که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی عالی است ، با حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات تازه همراه با غلات کامل و آجیل است. کاملاً لازم است. "

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها